Ruysch

Ruysch International

Gespecialiseerd in het leveren van reserveonderdelen voor 4-takt dieselmotoren

Wat hebben we gerealiseerd?

Ruysch International staat wereldwijd bekend om het leveren van Spareparts voor dieselmotoren. Rex Media mocht een nieuwe huisstijl ontwikkelen en we hebben zowel printmedia als de website volledig in de nieuwe huisstijl gerealiseerd. 

Zoals te zien is, zijn we volledig een nieuwe richting op gegaan en zijn er bepaalde vormen die door alle media heen zijn doorgetrokken.

Webshop koppeling met Microsoft Dynamics

De Ruysch Microsoft Dynamics database bestaat uit bijna 50.000 parts en dit hebben we middels een maatwerk koppeling overgebracht naar de webshop. Men kan zoeken in de part database of zelf een excellijst uploaden voor een passende offerte. Tevens wordt d.m.v. een chat de klant vlot geholpen bij het vinden van het juiste product.

Online marketing

Omdat de onderdelen voor dieselmotoren van Ruysch International wereldwijd goed gevonden moeten worden is de zichtbaarheid in Google extra van belang. Rex Media heeft extra goed gelet op het integreren van de juiste zoekwoorden op de juiste plekken van de website, waardoor de website in alle landen goed naar boven komt.

Om dit een extra boost te geven heeft Rex Media ook Google Ads campagnes ontwikkeld, waardoor bij bepaalde zoekopdrachten Ruysch International nog extra onder de belangstelling komt.

Beide online marketing toevoegingen hebben voor extra conversie gezorgd en zorgt dat het Ruysch International online blijft groeien.

Fotografie

Het vinden van de juiste part is erg belangrijk en om de klant zekerheid te geven dat de juiste part op voorraad is, hebben we met 360 grade fotografie de productafbeeldingen nauwkeurig zichtbaar gemaakt.

Drukwerk

Visitekaartjes, posters en het huidig foldermateriaal sluiten naadloos aan op de website voor herkenbaarheid en uniformiteit. Tevens is het drukken hiervan ook ondergebracht bij Rex Media.