Juwelier Sengers

Juwelier Sengers

Juwelen, Kunst & Antiek in Dordrecht

Wat hebben we gerealiseerd?

Juwelier Sengers te Dordrecht heeft een complete make-over uitbesteed aan Rex Media. De juwelier ter grootte van 5 grachtenpanden heeft door ons productfotografie, 360 graden fotografie, virtuele interactieve (!) tours, een brochure en een nieuwe website met webshop laten verzorgen.

Op de nieuwe website van Juwelier Sengers hebben we meer beleving gecreëerd door het gebruik van grotere sfeerfoto’s. Elke pagina gaat over een ander thema en heeft een eigen uitstraling. Alle sieraden en voorwerpen zijn gefotografeerd door Rex Media en sinds kort hebben we ook 360 graden fotografie toegevoegd, zodat een bezoeker een voorwerp volledig online kan bekijken alvorens over te gaan tot aankoop. Ook is er een webshop met voorraadsysteem gekoppeld aan de website en kan men dus nu voor het eerst op afstand de sieraden aanschaffen.

Virtuele tours

Bezoekers kunnen al een kijkje in de winkel nemen door de virtuele tours. Deze tours zijn ook nog eens interactief. Zo kun je klikken op bepaalde vitrines voor meer informatie. Van daaruit kun je weer doorklikken naar de bijbehorende pagina in de webshop.

Fotografie

Op locatie bij Juwelier Sengers bouwen we geregeld een fotostudio op om alle voorwerpen perfect uitgelicht te fotograferen. Ook maken we gebruik van 360 graden fotografie, zodat een bezoeker een voorwerp volledig rond kan draaien.