Iala

Iala

SUCCESSFUL VOYAGES, SUSTAINABLE PLANET

Wat hebben we gerealiseerd?

IALA is een organisatie opgebouwd uit internationale overheden om standaarden vast te leggen voor het navigeren op het water. De organisatie is gevestigd in Parijs en traint wereldwijd cursisten middels e-learning en klassikale trainingen.

Om de hoeveelheid klassikale trainingen terug te brengen ondersteunt Rex Media in het ontwikkelen van e-learning en heeft een e-learning omgeving op maat geprogrammeerd. Rex Media heeft Iala vaardig gemaakt in het zelf maken van e-learning modules en helpt met leuke onderdelen, zoals animaties.

App

Momenteel bouwt Rex Media een App, die gebruikt wordt voor alle commissies,  e-learning en om het nieuws te raadplegen. Leden van een commissie kunnen na inloggen alle informatie en documenten zien die zij nodig hebben voor het overleg. Cursisten kunnen in de app de e-learning modules volgen en certificaten behalen. Niet ingelogde gebruikers kunnen bij algemene informatie, zoals het nieuws.

De App maakt gebruik van verschillende gegevensbronnen, waaronder de e-learning omgeving, een WordPress website en een filesharing systeem. Dit alles kan men benaderen met één inlog, ook wel genoemd single sign on (SSO).