Wat vindt Resa van Rex Media?

Interview

Wat vind Resa van Rex Media?

Hey Resa, kan je als allereerst iets over jezelf vertellen? 

Hii,

Ik ben Resa, 18 jaar oud en woon in alblasserdam. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Media Management. Ik studeer aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Naast studeren vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken of om leuke dingen te doen met mijn familie. Daarnaast geef ik 2 keer per week korfbal training aan een meidenteam. Dit doe ik samen met een vriendin. 

 

Hoe ben je terechtgekomen bij Rex Media? 

Wij moesten van onze mentor onze stage zoeken via www.stagemarkt.nl 

Je kon heel makkelijk je wensen invullen en daar kwamen dan een heleboel stages uit. Hier kwam ik dus ook Rex Media tegen.

 

Waarom heb je voor de stage bij Rex Media gekozen?

Toen ik op gesprek kwam was ik gelijk enthousiast. Het voelde alsof ik behandeld werd als een collega en niet als een stagiair. Dat is nog steeds eigenlijk. Ik vond de werkzaamheden die erbij kwamen kijken ook erg leuk en had dus gelijk een goed gevoel. Mijn gesprek was met Sergio en Gina en dat klikte ook gelijk!

 

Kun je vertellen wat je het meest aanspreekt bij het stage lopen aan Rex Media? 

Het leukste vind ik de verantwoordelijkheid die ik heb. Ik heb echt contact met klanten en moet ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Ook is het een heel fijn team waar ik me thuis voel. 

 

Kun je iets meer vertellen over jouw werkzaamheden binnen het bedrijf? 

Zelf ben ik met van alles bezig. Denk dan aan: plannen, content bedenken, aansturen, google ads en nog veel meer. Ik krijg eigen projecten toegewezen waar ik dan de leiding heb. Natuurlijk staat Gina altijd voor me klaar als ik vragen heb of ergens niet uitkom. 

 

Wat vind jezelf het leukst om te doen? 

Ik ben er achter gekomen dat ik het heel leuk vind om met google ads te werken. Dingen bedenken en uitzoeken wat het beste werkt. Voor de afwisseling vind ik het ook leuk om kleine dingen te ontwerpen. Ook het aansturen vind ik leuk om te doen. 

 

Welke dingen neem je mee in de toekomst die je tijdens jouw stage geleerd hebt? 

Ik ben door deze stage te weten gekomen hoe het bedrijfsleven eruit ziet. Ook weet ik nu dat dingen niet altijd gaan zoals je zelf voor ogen hebt en dat je dus moet leren schakelen. Verder neem ik ook het samenwerken mee en dat het niet eng is om contact te hebben met klanten maar dat dat juist leuk is!

 

Het allerbelangrijkste, heb je het naar je zin bij Rex Media?

Ik heb het heel erg naar me zin hier. Het team is super leuk en voelt echt als een vriendengroep die met elkaar werkt. De sfeer is altijd goed en de werkzaamheden zijn ook leuk. 

 

Wat zou jij de volgende stagiair willen mee geven?  

Wees niet bang om vragen te stellen en zorg dat je goed communiceert met je team 🙂