Maatwerk vanuit Dordrecht

Maatwerk vanuit Dordrecht

Rex Media te Dordrecht is, anders dan de naam doet vermoeden, een bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in ICT-oplossingen. Onlangs nog is een project afgerond bij Quartzline, een producent van vloersystemen.

Sergio Wong Chung, eigenaar van Rex Media. ‘’Quartzline maakt gebruik van het boekhoudsysteem Multivers, maar had behoefte aan een extra bestelmodule. Al snel bleek het om maatwerk te gaan. Wij kregen de opdracht die we inmiddels succesvol hebben afgerond. Om Multivers heen hebben we een complete webshop gebouwd. Die webshop herkent klanten met hun specifieke kenmerken en (prijs)afspraken.

 

‘’Efficiënter kan het niet’’

 

Als een klant een order plaatst wordt dat geregistreerd in het Multivers boekhoudsysteem en vervolgens wordt de bestelling gereserveerd.

De orderpickers krijgen de opdracht om het product te picken en klaar te maken voor verzending. Zo is de hele keten van order, productieproces, ophalen of verzenden geautomatiseerd, inclusief het klaarzetten voor de vervoerder. Die kan nu vooraf zijn ritten al inplannen. Alle pakbonnen en verzendlabels worden automatisch geprint en de gegevens gaan zo het systeem in. Kortom, Quartzline beschikt hiermee ook over een volledig geautomatiseerd bestelproces, efficiënter kan het niet.’’ Directeur Arthur Kapitein van Quartzline over de samenwerking met Rex Media. ‘’Ze hebben in korte tijd een sterk staaltje maatwerk geleverd. Dat ze ook voor opdrachtgevers als KPN en Rijkswaterstaat werken, gaf ons het laatste zetje om met Rex Media in zee te gaan.