Achter de schermen van De 25 Mooiste Winkels van Nederland

Nieuws

Achter de schermen van De 25 Mooiste Winkels van Nederland

Wij hebben de eer gehad om te werken aan de website van “De 25 Mooiste Winkels van Nederland”. Een uniek initiatief dat draait om het vinden en belonen van de mooiste winkels van het land. Bij Rex Media zijn wij altijd op zoek naar kansen om onze creativiteit te benutten en bij te dragen aan maatschappelijk verantwoorde projecten. Het ontwikkelen van de website voor “De 25 Mooiste Winkels van Nederland” was voor ons dan ook een geweldige kans om deze passies te combineren.

 

Bij Rex Media geloven wij dat een goede website niet alleen functioneel moet zijn, maar ook de juiste uitstraling en gevoel moet hebben. Het ontwerp van de website van “De 25 Mooiste Winkels van Nederland” was dan ook gericht op het creëren van een visuele ervaring die aansluit bij het doel van het initiatief: het belonen van de meest bijzondere en inspirerende winkels van Nederland.

 

De visie van “De 25 Mooiste Winkels van Nederland” sluit naadloos aan bij onze eigen overtuigingen en doelstellingen. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om kleine ondernemers te steunen en hun bijzondere verhalen en unieke producten onder de aandacht te brengen. Door het belonen van de mooiste winkels van Nederland hopen wij een positieve impact te hebben op de lokale economie en de diversiteit van het winkellandschap.

Wij zijn ontzettend trots op het werk dat wij hebben verricht voor “De 25 Mooiste Winkels van Nederland”. Neem vooral een kijkje op de website en misschien ken jij of ben jij wel iemand die een winkel wilt opgeven!