Webdesign

Webdesign bij Rex Media

Rex Media heeft zich gespecialiseerd om volgens de laatste design trends websites en webshops vorm te geven en op maat te maken.
Wij houden rekening met uw huisstijl en doelgroep en bovenal dat de website voor bezoekers gebruiksvriendelijk is. Men verwacht in steeds kortere tijd een beeld te hebben van wat uw onderneming te bieden heeft. Wij zorgen dat met zo min mogelijk clicks uw bezoeker bij de gewenste informatie komt voor een maximale conversie.

Uw eigen website bijhouden

Rex Media update graag uw websites met nieuwe informatie. Wilt u dit liever zelf doen? Onze websites zijn zo gemaakt, dat u gemakkelijk zelf foto’s, teksten en video’s kunt toevoegen aan uw webpagina’s. Uiteraard leren wij u dit en zijn wij goed bereikbaar voor ondersteuning.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Bij ons ontwerp houden we rekening met hoe Google websites leest. Uw diensten zullen we plaatsen op de juiste plekken, zodat het zowel voor de bezoeker als voor Google duidelijk is waar uw website uit bestaat. Daarnaast verzorgen wij graag aanvullende online marketing met zoekmachine vriendelijke teksten, Google Ads en social media campagnes.

Gemaakt voor mobiel

Inmiddels wordt een gemiddelde website meer met een mobiele telefoon bezocht dan op een computer. Rex Media optimaliseert uw website volledig voor bezoekers vanaf een mobile telefoon. Dit is tevens een vereiste voor een goede positie in Google.