Online marketing

Online marketing

Nu alles steeds meer verhuist naar internet is online verkeer naar uw website belangrijker dan ooit. Belangrijk hierbij is dat uw website genoemd wordt in alle kanalen waar uw doelgroep zicht bevindt. wij onderzoeken graag het gedrag van uw doelgroep om de marketing campagnes voor Google en social media zo effectief mogelijk in te richten.

Vindbaarheid in Google (SEO)

De basis is een website, die zo goed mogelijk is afgestemd op uw bezoekers en op Google. Hier is o.a. een effectieve structuur voor nodig met converterende teksten, ondersteund met afbeeldingen en videos. Rex Media ondersteunt u graag met teksten, die de bezoekers nieuwsgierig maken en tegelijkertijd goed door Google worden gelezen. Na het online brengen van deze teksten meten wij wekelijks de effectiviteit ervan en communiceren dit transparant, zodat we eventuele vervolgstappen kunnen overleggen.

Rapportages

Nadat de optimalisaties zijn doorgevoerd worden de posities van uw website op verschillende zoekwoorden regelmatig gemeten en voorzien wij u van deze resultaten. We kunnen dan telkens bijsturen en de website nog beter vindbaar maken in Google.

Adwords campagnes

Heeft u een goed product en heeft u een mooie landingspagina hiervoor? Dan kunnen wij een effectieve Adwords campagne voor u opzetten. Wij analyseren hoe uw doelgroep op uw product zoekt en stemmen de Adwords campagne hierop af. We monitoren regelmatig, analyseren wat werkt en verfijnen de campagne steeds verder.
Wilt u weten hoe we dit voor uw zichtbaarheid in Google kunnen vergroten met Adwords, neem dan contact met ons op.

Social media marketing

Bekendheid voor uw product en meer traffic naar uw website is vaak goed te realiseren via social media. Wij kunnen zien op welke social media uw doelgroep actief is en daar de posts en social media campagnes op afstemmen. Adverteren op Facebook en Instagram is heel doeltreffend, omdat je exact kunt bepalen wie je campagne ziet en je zo dus efficiënt met het budget omgaat.

Nieuwsbrieven

Heeft u een klantenbestand die u regelmatig wilt voorzien van veranderingen in uw aanbod of speciale acties? Wij verzorgen uw nieuwsbrief volledig in huisstijl en vervolgens wordt deze met een professioneel mailing programma verzonden voor een zo hoog mogelijk afleverpercentage.
Nadat de nieuwsbrief is verzonden heeft u toegang tot een actuele rapportage. U ziet wie uw nieuwsbrieven hebben geopend en waar men op heeft geklikt. Zo kunnen we samen met u, uw marketing nog verder verfijnen.