Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Hoe visualiseer je een idee? Welke stijl, vormen en kleuren gebruik je? Met veel passie onderzoeken we wat het beste bij jouw opdracht past en visualiseren dit volgens de laatste trends. Wij designen graag uw logo en huisstijl en ontwerpen ook graag een visitekaart, brochure, of zelfs pandbelettering. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in illustraties en infographics. Alle uitingen zijn altijd volledig afgestemd op uw huisstijl en daarmee bent u altijd herkenbaar.

Eenmaal ontworpen kunnen wij het ook voordelig en vaak snel voor u drukken. Dit kan traditioneel drukwerk zijn als visitekaartjes en folders, maar ook banners en raamfolie.

 Wilt u iets laten ontwerpen door ons? Bel ons op 078-7505844 of gebruik ons contactformulier.

Logo ontwerpen

Een logo zegt in één oogopslag waar uw bedrijf voor staat en dient het juiste gevoel over te brengen. Bij het ontwerpen houden wij rekening met de actuele design trends en zorgen voor een logo wat zowel goed staat op uw drukwerk als bovenaan uw website. Wij zorgen voor een krachtig lettertype en een geschikt beeldmerk, volledig in de lijn van uw bedrijf geïllustreerd. U ontvangt van ons meerdere voorstellen waarop uw feedback kunt geven. Met uw feedback verfijnen wij uw logo en heeft u vervolgens een logo volledig naar wens.

Ontwerp visitekaartje

Wilt u een uniek ontworpen visitekaartje met uw eigen logo? Wij zorgen voor een uitstraling die bij uw bedrijf past en indruk maakt op uw doelgroep. Ook drukken wij visitekaartjes op verschillende materialen, zoals natuurpapier of juist chique soft-feel papier. Uw logo kan aangebracht worden in reliëf-lak in een kleur naar keuze, preging in goud of zilver en zelfs met boekdruk, waarbij uw logo volledig in het visitekaartje voelbaar gedrukt is. Wilt u het gebruiken om afspraken te noteren of als een spaarkaart? Dan heeft u de mogelijkheid voor een klapkaartje. Stempels leveren wij ook in de vorm van uw logo.

Drukwerk

Uw drukwerk vakkundig opgemaakt, snel en voordelig gedrukt. Van een visitekaart tot een brochure, van raambelettering tot banners, u kunt voor het meeste drukwerk bij ons terecht. Tevens bedrukken wij ook textiel op hoge kwaliteit. Wilt u een prijsopgave, bel ons dan op 078-7505844 of gebruik ons contactformulier, wij antwoorden u binnen 24 uur.