Fotografie

Fotografie

Wilt u professionele foto’s van uw bedrijf of producten? Onze fotografen zijn gespecialiseerd in portret-, ruimte- en productfotografie. Tevens doen wij indien gewenst een verzorgde nabewerking om de foto’s nog verder af te stemmen op uw organisatie. Graag vertellen we iets meer over de verschillende fotografie diensten:

Bedrijfsfotografie

Wij komen graag op uw locatie om verschillende settings of personen vast te leggen. De foto’s komen na bewerking in uw eigen beheer op hoge resolutie en groot formaat. U kunt het dan gebruiken voor uw website of drukwerk. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Product fotografie

Heeft u productfoto’s nodig voor uw webshop of brochure? Wij brengen uw producten volledig tot leven en leveren de foto’s op het gewenste formaat aan. Productfoto’s kunnen bij ons in de studio worden gefotografeerd of bij u. Wij hebben door de jaren heen verschillende expertises ontwikkeld, waaronder ook 360 graden fotografie. Uw klanten kunnen dan op uw website uw product volledig ronddraaien en er dus een goed beeld van vormen.

Portretfotografie

Heeft u portretfoto’s van uw medewerkers nodig voor uw website, brochure of e-mailhandtekening? Wij verzorgen graag portretfotografie met een complete nabewerking, zodat een ieder tevreden is met het eindresultaat.

Green screen fotografie

Voor de artistieke foto’s nemen wij graag onze fotografie naar een nieuw niveau d.m.v. een green screen. Wij zetten u in een omgeving naar keuze of maken met onze grafische ontwerpers een perfecte compositie.