E-learning

E-learning voor een optimaal trainingsresultaat

Met jarenlange ervaring met opleiden, weten wij precies hoe u uw traningen efficiënter kunt maken door de juiste combinatie te maken met e-learning. Stelt u zich voor dat u van tevoren zeker weet dat de juiste informatie wordt overgebracht aan uw medewerkers en ook volledig wordt getoetst. Tegelijkertijd bespaart u ook nog eens op allerlei trainingsfaciliteiten. U bent niet meer volledig afhankelijk van trainers, locaties en tijd. De online leeromgeving kan te allen tijde worden benaderd vanaf elke plek met internet.

Interactief leren

Rex Media is o.a. gespecialiseerd in producttrainingen, softwaresimulaties en communicatietrainingen. Deze trajecten hebben we onder andere voor KPN, Randstad Uitzendbureau, XS4All en overheden verzorgd. Ons rapportagesysteem is zeer uitgebreid. Zo laten deze direct zien op welke kennisonderwerpen er meer aandacht nodig is.

Wij zetten al onze media expertises in voor een optimale kennisoverdracht en zorgen er zo ook voor dat leren leuk is. Zo maken wij waar nodig gebruik van illustraties, animaties, films en interactieve opdrachten. Altijd ontwikkeld vanuit een didactisch oogpunt.

Onze e-learning oplossingen zijn vrij uitgebreid en hebben dit verder ondergebracht op een aparte website.