Diensten

Hoe helpen wij jouw bedrijf?

Zowel met het vermarkten van je product of het digitaliseren van je opleiding naar e-learning of je bedrijfsprocessen verder automatiseren met maatwerk cloudoplossingen en apps. Niets is te gek en we denken graag met je mee!

Webdesign

Rex Media heeft zich gespecialiseerd om volgens de laatste design trends websites en webshops vorm te geven en op maat te maken.

Grafisch ontwerp

Hoe visualiseer je een idee? Welke stijl, vormen en kleuren gebruik je? Met veel passie onderzoeken we wat het beste bij jouw opdracht past.

Fotografie

Wilt u professionele foto’s van uw bedrijf of producten? Onze fotografen zijn gespecialiseerd in portret-, ruimte- en productfotografie.

Film en montage

Uw bedrijf of producten zijn nog boeiender in kaart te brengen met een film. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige en gespecialiseerde bedrijfsfilms met animaties. 

Apps

De snelste weg naar uw doelgroep is de mobiele telefoon. Daarom heeft Rex Media zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van Apps voor zowel Android als IOS. 

Online marketing

Wij onderzoeken graag het gedrag van uw doelgroep om de marketing campagnes voor Google en social media zo effectief mogelijk in te richten.

E-learning

Met jarenlange ervaring met opleiden, weten wij precies hoe u uw traningen efficiënter kunt maken door de juiste combinatie te maken met e-learning. 

Maatwerk

Heeft uw organisatie behoefte aan een eigen online portaal of een uitbreiding op uw huidige website? In veel gevallen kunnen wij specifieke functionaliteiten volledig naar wens realiseren. 

Belettering

Met zorg verwerken wij uw reclame in huisstijl in alle soorten raamfolie, lichtbakken of verlichte gevelletters. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.